ALÍCIA EN EL PAÍS DELS NOMBRES

He llegit molts llibres aquests dies però el que més m’ha agradat ha sigut “Alicia en el país dels nombres”. És un llibre divertit escrit per Carlo Frabetti que és un italià matemàtic i escriptor.

El llibre tracta d’una xiqueta a la que no li agraden les matemàtiques i que un dia es troba un home que li porta al país dels nombres. Aquest senyor és Lewis Carroll, l’autor de “Alícia en el país de les meravelles”.

En aquest país dels nombres també estan els personatges d’Alícia però allí passa aventures i descobreix que moltes coses s’expliquen amb les matemàtiques i que al final són interessants. A mi m’ha agradat molt i he descobert moltes coses que no sabia. Hi ha coses que no havia estudiat però altres sí les coneixia. He après mentre em divertia perquè la història d’Alícia m’agrada molt.

Jo recomanaria aquest llibre a la gent que no li agraden les matemàtiques.

 

Adrián. B. 5è de primària.