CIRC DEL SOL

Aquest divendres 3 d’ Abril de 2020 han tornat a posar en obert algunes escenes dels espectacles del circ del sol, en concret de Amaluña, Bazzar i Volta entre altres.

El que més m’ha agradat ha estat Bazzar i Volta.

En l’espectacle de Bazzar havia una acròbata que ballava de meravella, estava suspesa en una corda sense amarratges. Puja per la corda amb les sues mans, s’enrotlla la corda en el cos i es deixa caure girant sobre ella. Hi havia un focus que la il·luminaven a ella deixant la resta de l’escenari fosc.

Una altra actuació que m’ha agradat molt ha estat amb una guerra de Break Dance en la qual participaven tres noies i dos nois. El seu vestuari era molt colorit i els seus moviments eren molt coordinats. En l’espectacle de Volta ix una contorsionista que fa una coreografia enganxada amb una corda al seu monyo. Utilitza moviments en l’aire sorprenents i nets com si fos un ball hindú. Feia molta impressió veure ‘la penjada en l’aire agafada de cabells.

A continuació van sortir cinc acròbates amb figures hexagonals de diferents mides que els ajudaven al centre de l’escenari i ells travessaven els hexàgons amb diferents salts i ajudes complicant-les cada vegada més

En conclusió els tres espectacles m’han semblat extraordinaris i meravellosos, a més de que els vestits i els moviments eren únics.

M’ha agradat molt, vos el recomane.

 

David.T. 5è E.P.