Comentari del llibre de David

Al llarg del tercer trimestre i durant la quarantena he estat llegint un fascinant llibre d’aventures anomenat Olfacte de detectiu escrit per Christine Nöstlinger i editat per Bromera. Aquest meravellós llibre va ser editat al Setembre de l’any 2010 a la ciutat d’Alzira, València. La segona edició amb 201 pàgines distribuïda en nou capítols.

L’escriptora Christine va nàixer a la famosa ciutat de Viena al segle XX l’any 1936. Va ser una escriptora de les més reconegudes de la literatura infantil i juvenil en llengua alemanya i va guanyar els premis Andersen i Astrid. Va morir el 28 de Juny de 2018. Avui encara podem seguir les famoses històries d’ella.

Aquest llibre tracta de la importància de la família. Aquesta família va a la recerca d’un tresor adult, per això les filles del Zwsch i Jacob el veí posaven a prova les seues habilitats detectives per tractar de trobar-ho. L’autora proposa que esbrinem on s’amaga el tresor a partir d’unes pistes i així fer-ho més interesant. La idea principal d’aquest llibre no és la importància dels diners sinó de la família.

Per a mi aquest llibre és una història que recordaré perquè crec que la importància del  llibre és un tresor en família.

Per a mi la bibliografia és molt interessant a part de l’índex que t’explica en cada capítol el que succeirà. Aquest llibre m’ha servit molt per poder millorar la meua vida social.

 

 

David T. 5è de primària