Dia de la mare

Avui no hem celebrat el dia de la mare, però no hi importa. Ma mare Marta sempre diu que s´ha de mirar la part positiva de les coses i es que per primer cop estem els tres junts molts dies seguits

Les coses positives del confinament han sigut bastants.

He descobert que m’ agraden molt els espaguetis al pesto de ma mare, estan boníssims. He jugat un muntó amb el meu pare a ping-pong. He redescobert la lectura amb ma mare, ens posem els dos a llegir i passa el temps volant. He fet esport amb el meu pare i la meua mare. He escoltat música i el meu pare m’ha ensenyat molts grups de música nous que jo no coneixia. Però el més important de tot es que no estem anant a l’escola. Trobe molt a faltar als meus companys.

M’agradaria tornar a jugar a futbol amb els meus amics i passar el dia al carrer. Com diu ma mare, s’ha de tindre molta paciència que al final tot arriba.

Adrián B. 5è de primària.