Els perseguidors de paraules

Fitxa tècnica

Autor: Marc Artigau i Querlat

Il·lustrador: Màriam Ben-Arab

Títol: Els perseguidors de paraules

Editorial: Estrella polar

N– de pàgines: 157

N– de capítols: 19

Edició: 3a

Resum

La Noa és una nena inquieta i molt observadora. Un matí, descobreix un misteri que la deixa molt intrigada: les paraules desapareixen… Per resoldre aquest enigma, la Noa anirà a una biblioteca on descobrirà el que passa però no el resoldrà. Aquest és solament el principi, ja que, després descobrirà una cova amb trols i ningú sap si va a aconseguir passar, si l’aconsegueix arribarà amb els grans magatzems i descobrirà coses noves. A més a més s’endinsarà en moltes aventures que tindrà que resoldre.

Marc Artigau i Querlat

Marc Artigau i Querlat fa 31 anys que persegueix paraules. De de petit volia fer teatre, però a mesura que ha crescut s’ha convertit en un home ple d’interrogants: ha escrit teatre, poesia, contes… Hi ha col·laborat en premsa escrita (diari ARA) riràdio (Catalunya Ràdio i RAC1). Li agradaven més els punts suspensius que els punts finals i els accents que les comes. Com a dramaturg ha adaptat El petit príncep i Moby Dick, un viatge pel teatre, entre d’altres. Ara diu que de gran es vol convertir en un barber. El primer llibre que ha escrit amb boscos plens de faltes doctor grafia i llacs de lletres  perdudes és aquest que ara tens en les mans.

Opinió personal

Jo se’l  recomanaria a la gent que li agrade aprendre, perquè amb aquest llibre pots comprendre i interioritzar molt de vocabulari nou i continguts sobre les llengües.

 

Carmen. M