María C. ens conta un record

L’aniversari de Rubén i Alejandro

El diumenge 23 de Febrer de 2020 celebrem l’aniversari de Rubén i Alejandro, els meus cosins. Vam ser a casa del meu oncle José, que viu a Villar, en una casa gran amb molt de camp. Vam estar tota la família, els meus oncles, els meus cosins i els meus iaios.

Quan arribarem allí, ajudarem a preparar les coses per al menjar. Vam anar a veure el burro de mon tio, s’anomena Donkey i ens pujarem en ell per a donar una volta. Va ser divertit. És un burro xicotet, gris fosc i molt dòcil. Vam menjar picoteig, macarrons i panades que van fer Ainara, la meua iaia, i jo, el dia anterior. És un menjar típic mallorquí. És com un pastisset de carn.

Després vam anar a jugar, a ajudar al meu oncle a que menjaren les cabretes xicotetes, donar-li de menjar a les gallines, pujar als tractors…

Quan acabarem i va començar a fosquejar, duguérem el pastís i crespells (unes galetes que vam fer també el dia anterior, típiques de Mallorca), vam donar els regals i ens acomiadàrem.

Sempre és divertir anar a casa dels meus oncles, tenen molts animals i m’ho passe bé amb els meus cosins.

 

María C. 5è de primària