SHERLOCK HOLMES I ELS IRREGULARS DE BAKER STREET

Aquest llibre s’anomena Sherlock Holmes i els Irregulars de Baker Street i ha sigut escrit per Tracy Mack i Michael Citrin. Ha sigut editat per l’editorial cadí i la col·lecció Sherlock Holmes, amb un total de 183 pàgines i 23 capítols. Va ser imprès a Espanya, concretament a Lleó.

Tracy Mack: És autora de Birland, a més de debutar amb la novel·la Drawing Lessons, fou Top Ten First Novel de Blooklist, a més, és editora de llibres per a nens.

Michael Citrin: A més de ser advocat, és un apassionat admirador de Sherlock Holmes. Als dotze anys ja n’havia llegit totes les històries i havia començat a col·leccionar objectes relacionats amb ell.

El meu llibre parla d’un detectiu anomenat Sherlock Holmes, que amb l’ajuda de Watson i els Irregulars de Baker Street resoldran tots els misteris que es proposen. En aquest cas, es un misteri d’un esperit invocat.

Aleshores, Sherlock Holmes i els seus companys, es van involucrar en una aventura extraordinària, on es van colar dins d’una mansió, van tenir que cuidar d’una xiqueta i en el moment definitiu… (Idees principals i secundàries).

Jo crec que el tema principal del llibre és el següent: Un detectiu anomenat Sherlock Holmes, haurà de resoldre un cas amb l’ajuda d’un grup de xiquets i el seu company Watson. Jo crec que la finalitat que es proposa l’autor amb el llibre és la de ensenyar que al treballar en grup tot és millor.

A mi m’ha agradat molt aquest llibre, ja que es el tercer que em llegeix de Sherlock Holmes i m’agraden molt totes les aventures que ocorren.

Jo no he vist cap error ortogràfic, i no me ha costat molt llegir el llibre, a més de que al índex ho explica tot molt bé. (No he trobat cap apèndix).

Jo crec que l’interès del llibre és el misteri, el qual està present al llarg de totes les aventures.

 

José . A. 5è de primària