Visita al Garbí

El 29 de desembre vaig anar d’excursió amb la meua família i amb la família Llamas Pastor, a una muntanya anomenada Garbí.

Però, abans d’anar vam desdejunar i vestir-nos amb roba tèrmica, fer el dinar per a l’excursió i preparar totes les coses que necessitàrem. Desprès, quan ja teníem tot, vam esperar a la família Llamas Pastor.

Quan ja estàvem tots, vam decidir anar amb el seu cotxe a la muntanya i vam tardar uns 30 minuts. Després d’arribar vam aparcar els cotxes i agarrar dos motxilles , quan vam eixir ens vam a posar els abrics i vam començar el recorregut .

Primer, teníem que fer un camí recte i elevant , que després es separaria en dos camins , i segons el cartell vam anar a la dreta a on vam a fer fotos de les vistes i també vam parar a una roca a on vam decidir fer unes quantes fotos.

Després de descansar, vam decidir continuar per un camí estret amb moltes roques, que baixava i pujava, però també tenia bones vistes al mar. Allí férem algunes fotos.

Quan el camí estret es va fer més ample, ens dirigia al mirador on vam fer fotos com aquesta:

Desprès d’estar al mirador, vam baixar a la zona de picnic on vam menjar amanida de pasta. Quan vam acabar, els nostres germans van jugar un poquet i desprès vam tornar al pàrquing per un camí estret, però més ràpid.

Al  tornar al pàrquing, cadascú va deixar en el seu cotxe lo que havíem agafat i anàrem cadascú a sa casa.  El viatge de tornada va durar 30 minuts.

M’ho vaig passar molt bé!

 

Emma C. 6é de primària