Les granotes

Un  dia d’aquestes pasqües, quan anava amb la bicicleta, amb les meues cosines, varem passar per una zona on hi havia una gran tolla. Ens varem parar de sobte perquè escoltarem un soroll estrany i vam veure moltes granotes ensenyant el cap. Unes eren xicotetes, però hi havien dues molt grans, jo pense que eren saps. A partir d´eixe dia varem anar tots els dies a veure-les. Com estaven molt interessades en les granotes, varem buscar informació. Vaig a contar el que descobrirem:

Les granotes són animals vertebrats que viuen en zones humides perquè necessiten l’aigua per a viure. Actualment, hi ha més de 6500 espècies de granotes, entre granotes, tritons, salamandres,etc. Tenen la pell berrugosa i llisa, i sempre estan en humerals, la majoria de granotes respiren per la pell, com quasi tots els amfibis.

 

Claudia V. 6é de primaria