Agu Trot

Aquest llibre s’anomena Agu Trot i ha sigut escrit per Roald Bahl. Ha sigut editat per l’editorial Estrella Polar i la col·lecció Alfaguera, amb un total de 55 pàgines i 0 capítols. Va ser imprés a Barcelona.

Roald Dhal (Gal·les, 1916-Oxford, 1990) s’en va anar a viure a l’Africa als divuit anys. Va descubrir el seu talent literari quan la revista The Saturday Evening Post li va comprar una narració en que explicava la seua experiencia com a pilot a la segona Guerra Mundial. Des d’aleshores ens ha deixat obres com Agu Trot, Matilda, Les Bruixes, El nen i la meravellosa història de Henry Sugar.

El meu llibre tracta d’un senyor solter i jubilat anomenat Senyor Happy sent amor secret de la senyora Silver. Ella només està pendent de la seua tortuga Alfie que, en la seua opinió, creix molt poc a poc. El senyor Happy vol fer feliç a la senyora Silver. La veritat és que té un pla d’allò més intel·ligent per a aconseguir acostar-se a la senyora Silver a través de la seua tortuga. O havíem de dir “de les seues tortugues”…?

A mi m’ha agradat molt aquest llibre. No tenia cap error ortogràfic ni índex.

María C. 5è E.P.