Comentari del llibre “El bosc dels desapareguts”

Durant aquest trimestre (confinament) m’he llegit “el bosc dels desapareguts”. L’autor és Joan Manuel Gisbert, l’editorial “Edelvives”, les il·lustracions són de Francisco Solé, a més es va imprimir en Març de 2017. Per altra banda és la primera edició i la 11ª impressió, per últim té 135 pàgines.

Joan Manuel Gisbert va nàixer a Barcelona en 1949.  La prematura mort del seu pare el va obligar a fer estudis de mig grat, amb el propòsit de  treballar molt prompte. En 1979 va publicar el seu primer llibre, “Escenaris fantàstics”.

Aquest llibre tracta sobre una nena que tots els dies va al bosc per donar-li de menjar a un ermitany. Però un dia es perd perseguint una papallona i intentant aconseguir el camí a casa es va trobar a una velleta que li va preguntar si volia ajudar-la a agafar roses i en aquell instant es va adormir.

Van passar dues hores i la nena no tornava a casa i els seus pares estaven molt preocupats, moltes persones, amics de la nena van anar a trobar-la, però tots els que van anar en la seua búsqueda no van tornar al llogaret.

Al mateix temps, al Castell del rei, Leonard va partir per a resoldre l’enigma que envoltava el bosc.

Crec que l’autor vol aconseguir amb aquest llibre que el lector senti el misteri i el terror.

M’ha agradat molt perquè quan comences a llegir-te’l et quedes enganxat a la lectura.

El llibre té molts títols de llibres a la bibliografia, a més té l’índex al final del llibre.

 

Alba D. 5è de primària