La bicicleta a la ciutat, una bona opció?

Actualment, la contaminació al planeta és molt gran. La majoria d’aquesta bé dels mitjans de transport. Així doncs, molta gent diu que hi hauríem d’usar molt més els transports com la bicicleta, ja que no contaminen. Però és aquesta decisió realment beneficiosa per a nosaltres i per al planeta?

Com ja he dit anteriorment, la bicicleta no contamina. Aquest és un gran avantatge per a la bici, ja que, si tots la usàrem, la contaminació es reduiria moltíssim.

En segon lloc, aquest mitjà de transport ens beneficia també en la salut. Els experts recomanen fer, com a mínim, 30 minuts d’exercici físic al dia. Anar amb la bicicleta ens ajuda a complir aquesta recomanació.

A més a més, anar amb la bici pot ajudar a reduir moltíssim les morts per accidents, ja que la majoria d’aquestes amb cotxe, són per no prestar atenció a la carretera i, per anar en bici, has de prestar atenció, ja que has de mirar endavant al estar pedalejant cap a on vas.

D’altra banda, de vegades la bicicleta no és tan beneficiosa com sembla, ja que als viatges llargs et pots cansar molt i, a més, tardes molt més en arribar al teu destí que amb un cotxe.

En conclusió, aquest mitjà de transport és beneficiós per a nosaltres per les raons que ja he dit anteriorment.

Dibujo niña en bicicleta | Bicicletas niños, Bicicletas, Bicicleta dibujo

Pablo S. 6é de primària